Fard de obraz Yves Saint Laurent COUTURE BLUSH 4 3gr cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de obraz Yves Saint Laurent COUTURE BLUSH 4 3gr profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de obraz Yves Saint Laurent de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de obraz Yves Saint Laurent COUTURE BLUSH 4 3gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de obraz Yves Saint Laurent
Id Produs: PPBBLYSLA1332941

Luxosul fard de obraz Yves Saint Laurent Couture Blush este produsul ideal cu care poți obține diferite efecte în funcție de look-ul pe care îl dorești. Fardurile cu aspect mat sau strălucitor pot fi folosite uscate pentru a oferi obrajilor o culoare subtilă și un aspect sănătos, plin de viață sau ude pentru a intensifica pigmentul într-un machiaj îndrăzneț. Formula catifelată Couture Blush este un adevărat răsfăț pentru tenul tău!

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: COUTURE BLUSH 4 3gr

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de obraz Yves Saint Laurent rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de obraz Yves Saint Laurent online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de obraz Yves Saint Laurent COUTURE BLUSH 4 3gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: