Fard de pleoape Guerlain ÉCRIN 6 COULEURS 7.2 G Champs-Elysees 68 cu comanda online

Da o nota feminina machiajului cu un Fard de pleoape Guerlain ÉCRIN 6 COULEURS 7.2 G Champs-Elysees 68 profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Fard de pleoape Guerlain de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Fard de pleoape Guerlain ÉCRIN 6 COULEURS 7.2 G Champs-Elysees 68 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Fard de pleoape Guerlain
Id Produs: PEMESGUER455980

Paleta de machiaj Guerlain Écrin 6 Couleurs este tot ceea ce iti trebuie pentru a obtine un look fascinant, de neuitat, in orice ocazie. Caseta eleganta, compacta contine sase farduri pentru pleoape cu aspecte diferite, de la lucios, la mat si satinat. Vei gasi, de asemenea, un fard contur intr-o nuanta vibranta, cu care poti trasa linii delicate, dar precise. Joaca-te cu intensitatile si combinatiile de culori pentru a crea stiluri diverse fie ca iti doresti un look natural, relaxat, sau unul glamour si sofisticat, de seara.

Brand: Guerlain
Colectie: ÉCRIN 6 COULEURS 7.2 G Champs-Elysees 68

Prezent in orice trusa de make-up un Fard de pleoape Guerlain rezistent ales intr-o nuanta corespunzatoare este indispensabil atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Fard de pleoape Guerlain online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi umbre si nuante delicate pentru un aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Fard de pleoape Guerlain ÉCRIN 6 COULEURS 7.2 G Champs-Elysees 68 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: