Luciu de buze Givenchy GLOSS INTERDIT 6 ML ROUGE PASSION 12 cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Givenchy GLOSS INTERDIT 6 ML ROUGE PASSION 12, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Givenchy bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Givenchy GLOSS INTERDIT 6 ML ROUGE PASSION 12 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Givenchy
Id Produs: PLILIGIVE198091

Iata un luciu de buze absolut delicios, hranitor si hidratant, creat de Givenchy pe baza unei formule de inalta performanta. Notele dulci si aromate de bergamota si vanilie se imbina delicios cu parfumul seducator al fructelor rosii, pentru a inunda buzele intr-un gloss care poate sta oricand drept definitie pentru cuvantul „scanteietor”. Givenchy Gloss Interdit catifeleaza si ofera volum, fiind special creat pentru aparitii memorabile si sexy.

Brand: Givenchy
Colectie: GLOSS INTERDIT 6 ML ROUGE PASSION 12

Opteaza pentru un Luciu de buze Givenchy rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Givenchy online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Givenchy este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul GLOSS INTERDIT 6 ML ROUGE PASSION 12 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Givenchy GLOSS INTERDIT 6 ML ROUGE PASSION 12 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: