Luciu de buze Givenchy GLOSS INTERDIT VINYL 03 6ml cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Givenchy GLOSS INTERDIT VINYL 03 6ml, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Givenchy bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Givenchy GLOSS INTERDIT VINYL 03 6ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Givenchy
Id Produs: PLILIGIVE1301755

Atrage toate privirile către buzele tale prin strălucirea intensă pe care glossul Givenchy Gloss Interdit Vinyl ți-o va lăsa. Uleiul de tranadafir negru asigură o hidratare îndelungată, un confort mărit și un finish catifelat. Glossul nu numai că îți va da o culoare intensă și fermecătoare buzelor, dar le va conferi și volum. Aplică-l folosind pensula din spumă extrem de precisă. Acest produs miraculos este găzduit într-o sticlă suplă și transparentă decorată cu o fundă neagră satinată.

Brand: Givenchy
Colectie: GLOSS INTERDIT VINYL 03 6ml

Opteaza pentru un Luciu de buze Givenchy rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Givenchy online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Givenchy este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul GLOSS INTERDIT VINYL 03 6ml si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Givenchy GLOSS INTERDIT VINYL 03 6ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: