Luciu de buze Shiseido LACQUER GLOSS 6 ML Lust Rd 305 cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Shiseido LACQUER GLOSS 6 ML Lust Rd 305, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Shiseido bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Shiseido LACQUER GLOSS 6 ML Lust Rd 305 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Shiseido
Id Produs: PLILISHIS1070806

Inspirat din traditionalele lacurile transparente japoneze , aceasta formula unica are o structura in trei straturi care rafineaza textura buzelor, face culoarea sa adere perfect la piele si ofera hidratare intreaga zi. Pensula cu design special aplica perfect lacul si iti permite sa desenezi un contur impecabil al buzelor, fara urme inestetice.

Brand: Shiseido
Colectie: LACQUER GLOSS 6 ML Lust Rd 305

Opteaza pentru un Luciu de buze Shiseido rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Shiseido online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Shiseido este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul LACQUER GLOSS 6 ML Lust Rd 305 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Shiseido LACQUER GLOSS 6 ML Lust Rd 305 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: