Luciu de buze Yves Saint Laurent GLOSS VOLUPTE 6 ML Nude Carat 20 cu comanda online

Buzele tale au nevoie de rasfat cu un Luciu de buze Yves Saint Laurent GLOSS VOLUPTE 6 ML Nude Carat 20, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Alege un Luciu de buze Yves Saint Laurent bun ce ofera atat culoare, cat si hidratare.

VEZI PRET

Caracteristici Luciu de buze Yves Saint Laurent GLOSS VOLUPTE 6 ML Nude Carat 20 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Luciu de buze Yves Saint Laurent
Id Produs: PLILIYSLA1067297

Un gloss pentru buze care atrage ca un magnet! Yves Saint Laurent iti aduce primul gloss cu textura aerata, nelipicioasa si stralucire intensa, o sarbatoare a senzualitatii supreme. Nuante cu finisaj auriu, iridescent sau pur. Aplica un gloss Golden pentru a asterne pe buzele tale scanteieri stelare, unul Pure pentru luminozitate intensa a culorii, sau unul Smokey, la fel de potrivit pentru un look de zi ori de seara. Aplicatorul unic, in forma de sarut, invaluie buzele intr-o culoare plina si permite o aplicare precisa.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: GLOSS VOLUPTE 6 ML Nude Carat 20

Opteaza pentru un Luciu de buze Yves Saint Laurent rezistent la transfer menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Achizitioneaza Luciu de buze Yves Saint Laurent online si ai certitudinea ca vei arata impecabil.

Un Luciu de buze profesional de la Yves Saint Laurent este ideal pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Alege produsul GLOSS VOLUPTE 6 ML Nude Carat 20 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Luciu de buze Yves Saint Laurent GLOSS VOLUPTE 6 ML Nude Carat 20 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: