Parfum de niche Etat Libre d'Orange EXPERIMENTUM CRUCIS 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Etat Libre d’Orange EXPERIMENTUM CRUCIS 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Etat Libre d’Orange originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Etat Libre d’Orange EXPERIMENTUM CRUCIS 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Etat Libre d’Orange
Id Produs: PPAELDOEXP100

Etat Libre d’Orange s-a inspirat din celebra poveste a mărului care l-a îndemnat pe geniul Isaac Newton să teoretizeze legea gravitației. Precum această lege, parfumul Experimentum Crucis are ca scop schimbarea lumii, însă mărul este acum înlocuit de un trandafir mare și intens parfumat. Debutul este format din note contrastante de măr, litchi și chimion, purtându-te către delicata inimă de miere, iasomie și trandafir. Baza emană note seducătoare de paciuli și mosc.

Brand: Etat Libre d’Orange
Colectie: EXPERIMENTUM CRUCIS 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Etat Libre d’Orange de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Etat Libre d’Orange original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Etat Libre d’Orange online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Etat Libre d’Orange EXPERIMENTUM CRUCIS 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: