Parfum de niche Jo Malone London HONEYSUCKLE&DAVANA COLOGNE PRE-WRAP 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London HONEYSUCKLE&DAVANA COLOGNE PRE-WRAP 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London HONEYSUCKLE&DAVANA COLOGNE PRE-WRAP 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PPAJOMA1363187

Aroma inconfundabilă a florii de caprifoi, care devine și mai ademenitoare după ce soarele apune, este combinată cu delicatețea trandafirului și cu notele ușor fructate ale plantei de davana, fiind desăvârșită de note lemnoase. Jo Malone Honeysuckle & Davana Cologne va deveni parfumul tău preferat. Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți alege să mixezi Honeysuckle & Davana Cologne cu Grapefruit Cologne și vei obține un parfum floral-fructat. Iar dacă preferi note mai fresh adaugă un strop de Oud Bergamot Cologne Intense.Note dominante: davana, caprifoi, mușchi;Produsul este ambalat într-o cutie specială, sigilată, decorată cu o panglică elegantă.

Brand: Jo Malone London
Colectie: HONEYSUCKLE&DAVANA COLOGNE PRE-WRAP 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London HONEYSUCKLE&DAVANA COLOGNE PRE-WRAP 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: