Parfum de niche Jo Malone London LIME BASIL&MANDARIN BATH SOAP 100gr cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London LIME BASIL&MANDARIN BATH SOAP 100gr de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London LIME BASIL&MANDARIN BATH SOAP 100gr cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PSKJOMA1241455

Îmbogățit cu unt de shea, săpunul Jo Malone Lime Basil & Mandarin Bath Soap îți curăță pielea lăsând-o fină și parfumată. Intensitatea busuiocului este temperată de notele gurmande ale fructelor (lime & mandarine) și perfect completată de aroma de ambră. O creație clasică, reprezentativă pentru Jo Malone. Toate produsele Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți alege să folosești toată gama Lime Basil & Mandarin ori poți combina aromele: notele citrice ale săpunului se potrivesc cu gama Pomegranate Noir ori cu gama Red Roses.Note dominante: mandarină, busuioc, ambră.

Brand: Jo Malone London
Colectie: LIME BASIL&MANDARIN BATH SOAP 100gr

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London LIME BASIL&MANDARIN BATH SOAP 100gr cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: