Parfum de niche Jo Malone London POMEGRANATE NOIR BODY&HAND LOTION 250ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Jo Malone London POMEGRANATE NOIR BODY&HAND LOTION 250ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Jo Malone London originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Jo Malone London POMEGRANATE NOIR BODY&HAND LOTION 250ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Jo Malone London
Id Produs: PSKJOMA1142936

Răsfață-ți pielea cu Jo Malone Pomegranate Noir Body&Hand Lotion. Aroma delicioasă de rodie, parfumul crinului alb și notele suave de lemn de guaiac te vor cuceri pe loc. Vei descoperi un mix absolut fascinant, senzual și ademenitor. Toate creațiile olfactive Jo Malone au fost concepute pentru a fi combinate între ele, astfel că poți completa parfumul cremei de corp cu o colonie din aceeași gamă sau poți să alegi Dark Amber Ginger Lily Cologne Intense pentru a crea un parfum intens. Iar pentru o variantă fresh, optează să pulverizezi English Pear & Freesia Cologne.Note dominante: rodie, crin alb, lemn de guaiac.

Brand: Jo Malone London
Colectie: POMEGRANATE NOIR BODY&HAND LOTION 250ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Jo Malone London de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Jo Malone London original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Jo Malone London online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Jo Malone London POMEGRANATE NOIR BODY&HAND LOTION 250ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: