Parfum de niche Juliette has a gun IN THE MOOD FOR OUD 75ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Juliette has a gun IN THE MOOD FOR OUD 75ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Juliette has a gun originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Juliette has a gun IN THE MOOD FOR OUD 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Juliette has a gun
Id Produs: PPAJHAGOUD

Lemnul de agar este unul dintre cele mai rare și rafinate ingrediente folosite în parfumerie. O aromă unică și complexă care constituie vedeta parfumului Juliette has a gun In The Mood For Oud. Debutul este proaspăt și energizant datorită bergamotei care te invită către inima plină de lemn de agar, o aromă animalică și dulce în același timp. Baza susține această capodoperă printr-un amestec perfect de tonka și vanilie.

Brand: Juliette has a gun
Colectie: IN THE MOOD FOR OUD 75ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Juliette has a gun de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Juliette has a gun original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Juliette has a gun online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Juliette has a gun IN THE MOOD FOR OUD 75ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: