Parfum de niche Kilian PLAYING WITH THE DEVIL TRAVEL 30ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Kilian PLAYING WITH THE DEVIL TRAVEL 30ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Kilian originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Kilian PLAYING WITH THE DEVIL TRAVEL 30ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Kilian
Id Produs: PPAEPKILI1085363

Un parfum lemnos gurmand ce completează perfect orice stare și orice ocazie, Kilian PLAYING WITH THE DEVIL TRAVEL EDITION îți va purta simțurile într-o plimbare perfectă prin grădinile Parisului, imediat după o ploaie răcoroasă. Respiră adânc în timp ce te bucuri de peisaj și simte aroma de caramel, nuci prăjite și rom ridicându-se în aerul nopții. Notele de vârf te seduc cu ciocolată și cafea tare cu rom, în timp ce inima parfumului devine din ce în ce mai caldă și mai dulce, cu migdale seducătoare și caramel irezistibil. Plimbarea se încheie pe o alee nesfârșită în pragul înserării, în timp ce vântul poartă către tine note orientale de ambră, boabe tonka și heliotrop senzual.

Brand: Kilian
Colectie: PLAYING WITH THE DEVIL TRAVEL 30ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Kilian de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Kilian original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Kilian online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Kilian PLAYING WITH THE DEVIL TRAVEL 30ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: