Parfum de niche Parfums de Marly CARLISLE 125ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Parfums de Marly CARLISLE 125ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Parfums de Marly originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Parfums de Marly CARLISLE 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Parfums de Marly
Id Produs: PPAEPMARYPM1700PV

Casa de parfumuri Parfums de Marly intenționează să readucă la viață spiritul nobil din perioada regelui Ludovic al XV-lea. Pasiunile unui rege erau: parfumeria și caii de curse, iar acestea reprezintă sursa de inspirație a casei Parfums de Marly. Elixirul Carlisle are la bază lemnul de santal, iar în jurul acestuia au fost adăugate ingrediente calde și liniștitoare, precum pachouli, vanilie și opoponax. Aerul oriental al parfumului este dat de nucșoară, tonka și șofran. Carlisle reprezintă o bucurie pentru pielea ta și o încântare pentru cei din jur!

Brand: Parfums de Marly
Colectie: CARLISLE 125ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Parfums de Marly de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Parfums de Marly original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Parfums de Marly online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Parfums de Marly CARLISLE 125ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: