Parfum de niche Laurent Mazzone ARSENIC OSMAN TRAVEL SET 45ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Laurent Mazzone ARSENIC OSMAN TRAVEL SET 45ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Laurent Mazzone originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Laurent Mazzone ARSENIC OSMAN TRAVEL SET 45ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Laurent Mazzone
Id Produs: PPAEPLMAZLMCAO1293

Setul Arsenic Osman conține trei parfumuri identice perfecte pentru călătorie. Acestea sunt special concepute ca tu să le poți purta în geantă fără a avea grija vărsării. Parfumul conține ingrediente rafinate din întreaga lume și este creat în jurul deosebitei flori osmanthus culeasă din China. Pe lângă aceasta, în inima parfumului înfloresc și iasomia de India și violeta. Notele de vârf aduc o revigorare primitoare prin aroma de prune și scorțișoară. Baza parfumului este misterioasă datorită pielii, dar delicată prin vanilia de Madagascar și frunzele de patchouli din Indonezia. Toată atenția este pusă în crearea celui mai deosebit parfum special pentru tine!

Brand: Laurent Mazzone
Colectie: ARSENIC OSMAN TRAVEL SET 45ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Laurent Mazzone de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Laurent Mazzone original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Laurent Mazzone online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Laurent Mazzone ARSENIC OSMAN TRAVEL SET 45ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: