Parfum de niche Tom Ford FOUGERE PLATINE 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tom Ford FOUGERE PLATINE 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tom Ford originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tom Ford FOUGERE PLATINE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tom Ford
Id Produs: PPAEPFORD1335362

Spiritele libere au nevoie de parfumul lor reprezentativ, iar acesta este Tom Ford Fougère Platine. Povestea libertății și a nonconformistumului începe cu arome de bergamotă și salvie, continuând pe un drum plin de pelini pe care se poate simți o urmă de tămâie. Povestea ajunge la final odată cu apariția notelor lemnoase și de tutun. Îndrăznește să îmbrățișezi libertatea și să îți exprimi propriul stil cu Tom Ford Fougère Platine!

Brand: Tom Ford
Colectie: FOUGERE PLATINE 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tom Ford de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tom Ford original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tom Ford online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tom Ford FOUGERE PLATINE 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: