Parfum de niche Tom Ford MANDARINO DI AMALFI 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tom Ford MANDARINO DI AMALFI 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tom Ford originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tom Ford MANDARINO DI AMALFI 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tom Ford
Id Produs: PPAEPFORD1086331

Un parfum ce te poartă într-o călătorie idilică spre încântătoarele sate din regiunea Amalfi, Tom Ford MANDARINO DI AMALFI este la fel de revigorant și tonic precum o briza călduță pe deasupra portocalilor în floare din Salerno. Compoziția citric aromatică se deschide cu note vivace de mentă proaspătă și cimbru, întrepatrunse de mandarină luminoasă și suculentă. O inimă de flori albe îți cucerește simțurile apoi te trimite într-o stare de profundă liniște și relaxare, pe un pat de mosc lemnos de mosc și note acvatice. Parfumul aparține liniei exclusive Private Blend Collection, laboratorul personal de arome al lui Tom Ford, asa cum el însuși îl numește, eliberat de orice convenții și prejudecăți și bazat, de fiecare dată, pe o singură notă prețioasă, dominantă.

Brand: Tom Ford
Colectie: MANDARINO DI AMALFI 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tom Ford de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tom Ford original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tom Ford online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tom Ford MANDARINO DI AMALFI 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: