Parfum de niche V Canto CICUTA 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche V Canto CICUTA 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche V Canto originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche V Canto CICUTA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche V Canto
Id Produs: PPAEPVCAN41262500

Hipnotic și puternic, V Canto CICUTA Extrait de Parfum este un parfum de nișă, parte din colecția exclusivă Red Collection, inspirată de cele mai otrăvitoare plante de pe pământ. Poțiunea fascinantă se deschide cu clementină energizantă, bergamotă și frunze verzi înrourate. Efervescența citrică se disipă într-o inimă florală de eleganță pură, cu trandafir încântător din Damasc, cedru cald din Liban și coriandru vivace din Mediterana. Notele finale sunt echilibrate de aroma florilor de vanilie și puse în evidență de acordurile contrastante de mosc

Brand: V Canto
Colectie: CICUTA 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri V Canto de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche V Canto original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche V Canto online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche V Canto CICUTA 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: