Parfum de niche V Canto STRAMONIO 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche V Canto STRAMONIO 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche V Canto originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche V Canto STRAMONIO 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche V Canto
Id Produs: PPAEPVCANQCPROFSMO

V Canto este o colecție de parfumuri semnată de Cereria Terenzi, iar inspirația din spatele acesteia constă în dragostea aprinsă purtată pentru locurile natale. Aceste parfumuri conțin câte o bucățică de istorie exprimată în arome. Stramonio este inspirat de către o plantă cu proprietăți analgezice, halucinogene și afrodisiace. Parfumul te va seduce în vraja sa prin aroma vanilată împreunată cu florile de iasomie, orhidee și garoafă, condimentate cu șofran. Nu opune rezistență acestei magii care poartă numele V Canto Stramonio!

Brand: V Canto
Colectie: STRAMONIO 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri V Canto de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche V Canto original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche V Canto online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche V Canto STRAMONIO 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: