Produs pentru dus si exfoliere Rituals AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 200 Ml cu comanda online

Revitalizeaza-ti simturile cu un Produs pentru dus si exfoliere Rituals AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 200 Ml profesional cu textura lejera menita sa iti ingrijeasca pielea. Pentru un rasfat ca la carte este important sa folosesti un Produs pentru dus si exfoliere Rituals de calitate pe care il poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Produs pentru dus si exfoliere Rituals AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 200 Ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Produs pentru dus si exfoliere Rituals
Id Produs: PBASHRITU1276878

Ayurveda este un sistem indian care are ca scop conexiunea armonioasă dintre minte și trup. Produsele din gama The Ritual of Ayurveda emană un miros îmbietor de ulei de migdale dulci care aduce căldură și relaxare. Încet-încet te va învălui aroma sacră a trandafirului indian care te va ajuta să îți aliniezi mintea și trupul. . Catifelata spumă de duș The Ritual of Ayurveda te va răsfăța prin finețea și tandrețea sa. Pielea ta va fi cuprinsă de delicatețe și de o aromă amețitoare.

Brand: Rituals
Colectie: AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 200 Ml

Alege un Produs pentru dus si exfoliere Rituals online menit sa iti ofere o senzatie de relaxare totala. Achizitioneaza Produs pentru dus si exfoliere Rituals AYURVEDA FOAMING SHOWER GEL 200 Ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: