Pudra de fata Clinique STAY MATTE SHEER 7gr cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Clinique STAY MATTE SHEER 7gr profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Clinique de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Clinique STAY MATTE SHEER 7gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Clinique
Id Produs: PPBCPCLIN78675

Odata ce ai fixat machiajul cu aceasta pudra compacta, poti sta fara griji intreaga zi! Formula non-grasa neutralizeaza luciul fetei , se intinde uniform, camufleaza micile imperfectiuni si evidentiaza frumusetea naturala a trasaturilor fara sa dea pielii un aspect nenatural. Poti alege dintr-o paleta de nuante pe cea mai potrivita tenului tau. Textura ultra-translucida matifica pielea si ofera un finisaj impecabil. Pudra este ideala, de asemenea, pentru mici retusuri pe parcursul zilei.

Brand: Clinique
Colectie: STAY MATTE SHEER 7gr

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Clinique rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Clinique este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Clinique online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Clinique STAY MATTE SHEER 7gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: