Pudra de fata Giorgio Armani LUMINOUS SILK COMPACT REFILL 4 9gr cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Giorgio Armani LUMINOUS SILK COMPACT REFILL 4 9gr profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Giorgio Armani de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Giorgio Armani LUMINOUS SILK COMPACT REFILL 4 9gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Giorgio Armani
Id Produs: PPBCPARMA1145522

Luminous Silk Compact este un fond de ten compact cu care poți obține diverse efecte, în funcție de dorințele și preferințele tale. Aplicat cu un burete dens, produsul poate fi folosit drept fond de ten, iar aplicat cu o pensulă acesta poate fi folosit pentru fixarea unui fond de ten lichid. Luminous Silk Compact are un finish natural semi-mat, ideal pentru orice look. Poartă cu tine oriunde fondul de ten Luminous Silk Compact pentru retușuri rapide și un ten perfect!

Brand: Giorgio Armani
Colectie: LUMINOUS SILK COMPACT REFILL 4 9gr

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Giorgio Armani rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Giorgio Armani este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Giorgio Armani online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Giorgio Armani LUMINOUS SILK COMPACT REFILL 4 9gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: