Rimel Clarins MASCARA 4D WATERPROOF 01 8ml cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Clarins MASCARA 4D WATERPROOF 01 8ml online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Clarins profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Clarins MASCARA 4D WATERPROOF 01 8ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Clarins
Id Produs: PMKCLAR1440845

Niciun machiaj nu este complet fără rimel. Clarins a lansat noul Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof care promite să îți devină aliatul numărul unu în terminarea machiajului perfect. Formula rezistentă la apă este infuzată cu pigmenți minerali și îți va adăuga volum genelor, le va defini, curba și lungi fără a le încărca. Ceara de lotus albastru oferă longevitate produsului, iar pensula este concepută pentru o aplicare precisă și perfectă.

Brand: Clarins
Colectie: MASCARA 4D WATERPROOF 01 8ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Clarins rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Clarins online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Clarins de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Clarins MASCARA 4D WATERPROOF 01 8ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: