Rimel Dior DIORSHOW ICONIC OVERCURL 090 10ml cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Dior DIORSHOW ICONIC OVERCURL 090 10ml online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Dior profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Dior DIORSHOW ICONIC OVERCURL 090 10ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Dior
Id Produs: PMKDIOR1452008

Îți dorești gene curbate precum cele ale celebrităților? Experții Dior ți-au ghicit dorința și au creat Iconic Overcurl- mascara cu o pensulă curbată, creată după modelul ondulatoarelor profesionale de gene. Iconic Overcurl face minuni: creează un efect dramatic de curbare și alungire, întărește genele prin complexul de lipide și pseudo-ceramide și le hrănește prin nectarul de fructe care activează producerea keratinei.

Brand: Dior
Colectie: DIORSHOW ICONIC OVERCURL 090 10ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Dior rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Dior online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Dior de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Dior DIORSHOW ICONIC OVERCURL 090 10ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: