Rimel Dior DIORSHOW PUMP'N'VOLUME 640 6ml cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Dior DIORSHOW PUMP’N’VOLUME 640 6ml online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Dior profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Dior DIORSHOW PUMP’N’VOLUME 640 6ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Dior
Id Produs: PEMMADIOR1309285

In 2017, Dior a revolutionat conceptul de rimel cu Diorshow Pump’N’Volume, o formula spectaculara pentru un volum extrem al genelor. Anul acesta, Dior merge un pas mai departe prin inovatia efectului de presare a tubului de rimel care elibereaza rimelul cremos, in varianta waterproof pentru cele mai indraznete femei.

Brand: Dior
Colectie: DIORSHOW PUMP’N’VOLUME 640 6ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Dior rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Dior online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Dior de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Dior DIORSHOW PUMP’N’VOLUME 640 6ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: