Rimel Yves Saint Laurent VOLUME EFFET FAUX CILS 7.5 ML Burgundy 5 cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Yves Saint Laurent VOLUME EFFET FAUX CILS 7.5 ML Burgundy 5 online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Yves Saint Laurent profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Yves Saint Laurent VOLUME EFFET FAUX CILS 7.5 ML Burgundy 5 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Yves Saint Laurent
Id Produs: PEMMAYSLA673473

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils este un rimel revolutionar pentru volum care da rezultate spectaculoase cu o singura aplicare. Secretul? Complexul cu triplu-film incorporat in formula sa. Un film de colorare care da nuanta intensa, durabila, un film de ingrijire cu provitamina B5 si aloe vera pentru gene perfect intoarse si un film de fixare cu polimeri de vinil pentru rezistenta indelungata. Aplicatorul combina fibre de nylon de diferite diametre pentru un volum nemaiintalnit al genelor.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: VOLUME EFFET FAUX CILS 7.5 ML Burgundy 5

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Yves Saint Laurent rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Yves Saint Laurent online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Yves Saint Laurent de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Yves Saint Laurent VOLUME EFFET FAUX CILS 7.5 ML Burgundy 5 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: