Rimel Guerlain CILS D'ENFER MAXI LASH 8.5 ML Black 1 cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Guerlain CILS D’ENFER MAXI LASH 8.5 ML Black 1 online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Guerlain profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Guerlain CILS D’ENFER MAXI LASH 8.5 ML Black 1 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Guerlain
Id Produs: PEMMAGUER1016478

Un mascara bogat pigmentat, formulat cu ceruri care inmoaie genele si faciliteeaza sculptarea lor in stilul dorit. Mascara Guerlain Cils D’Enfer se aplica usor, uniform, nu lipeste genele intre ele si nu se intinde nici daca intra in contact cu cele mai cremoase produse de machiaj pe care le-ai putea folosi pentru pleoape. Complexul ultra-performant de polimeri curbeaza si ofera volum maxim genelor.

Brand: Guerlain
Colectie: CILS D’ENFER MAXI LASH 8.5 ML Black 1

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Guerlain rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Guerlain online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Guerlain de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Guerlain CILS D’ENFER MAXI LASH 8.5 ML Black 1 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: