Set machiaj Clarins SMOKY EYES SET 8.2 Grame cu comanda online

Da o nota incantatoare machiajului cu un Set machiaj Clarins SMOKY EYES SET 8.2 Grame profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Set machiaj Clarins de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Set machiaj Clarins SMOKY EYES SET 8.2 Grame cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set machiaj Clarins
Id Produs: PEMMACLAR1248179

Alege stilul smoky eyes pentru un stil sofisticat de makeup ce emană senzualitate, mister și romantism. Cu setul Clarins SMOKY EYES ai tot ce-ți trebuie pentru un look sensational, de zi sau de seară. Mascara Supra Volume e îmbogățit cu ceară din floare de Cassia și complex Volume Boost ce oferă un volum incredibil, definire perfectă și o culoare intensă, întărind și protejând în același timp genele. Creionul pentru ochi rezistent la apă este incredibil de moale și cremos, oferind o intensitate foarte ușor de con-trolat și un contur al ochilor într-o nuanță proaspătă, ce rezistă întreaga zi, chiar și în condiții de temperaturi ridicate sau umiditate.

Brand: Clarins
Colectie: SMOKY EYES SET 8.2 Grame

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Set machiaj Clarins rezistent este de nelipsit atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Set machiaj Clarins online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi exact acel aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Set machiaj Clarins SMOKY EYES SET 8.2 Grame cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: