Set machiaj Dior ROUGE DIOR TRIO SET 11gr cu comanda online

Da o nota incantatoare machiajului cu un Set machiaj Dior ROUGE DIOR TRIO SET 11gr profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Set machiaj Dior de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Set machiaj Dior ROUGE DIOR TRIO SET 11gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set machiaj Dior
Id Produs: PLILIDIOR1334569

Rouge Dior este o colecție de rujuri impresionante și reprezintă luxul pe buzele tale. Alege ce efect dorești dintre satin și mat și acordă toată încrederea rujului. Acesta este îmbogățit cu unt de mango pentru o hidratare intensă și o aplicare fără cusur, iar acidul hialuronic are rolul de a umple ridurile fine ale buzelor oferind un plus de volum. Rouge Dior promite să îți ofere un confort și o senzație plăcută pe buze până la 16 ore. Setul conține trei rujuri.

Brand: Dior
Colectie: ROUGE DIOR TRIO SET 11gr

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Set machiaj Dior rezistent este de nelipsit atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Set machiaj Dior online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi exact acel aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Set machiaj Dior ROUGE DIOR TRIO SET 11gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: