Set machiaj Givenchy GLAMOUR ON THE GOLD 3-STEP PALETTE SET 30 G cu comanda online

Da o nota incantatoare machiajului cu un Set machiaj Givenchy GLAMOUR ON THE GOLD 3-STEP PALETTE SET 30 G profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Set machiaj Givenchy de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Set machiaj Givenchy GLAMOUR ON THE GOLD 3-STEP PALETTE SET 30 G cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set machiaj Givenchy
Id Produs: PEMMAGIVE1181862

Givenchy Glamour On The Gold 3-Step Palette este o trusa de make-up intr-un design compact si usor de folosit. Aceasta contine tot ceea ce ai nevoie pentru machiajul rapid al fetei, de la creion Khol si mascara, ambele in miniatura, la sapte nuante de farduri pentru pleoape, gloss si pudra pentru fata. Aceasta paleta fabuloasa isi va gasi locul in orice geanta a ta si este ideala pentru retusurile de pe parcursul zilei sau in calatorii.

Brand: Givenchy
Colectie: GLAMOUR ON THE GOLD 3-STEP PALETTE SET 30 G

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Set machiaj Givenchy rezistent este de nelipsit atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Set machiaj Givenchy online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi exact acel aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Set machiaj Givenchy GLAMOUR ON THE GOLD 3-STEP PALETTE SET 30 G cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: