Set parfumuri Narciso Rodriguez FOR HER SET 185 ML 185ml cu comanda online

Rasfata-te cu acest Set parfumuri Narciso Rodriguez FOR HER SET 185 ML 185ml si te vei face remarcat/a rapid la fiecare eveniment. Cadou pentru tine sau pentru cineva drag, un Set parfumuri Narciso Rodriguez originale este intotdeauna o achizitie inteleapta

VEZI PRET

Caracteristici Set parfumuri Narciso Rodriguez FOR HER SET 185 ML 185ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Set parfumuri Narciso Rodriguez
Id Produs: PPAETNARC1223338

Potrivit femeilor increzatoare, cu o personalitate bine definita, cu mult curaj si multe vise despre care stiu cu siguranta ca se vor indeplini, Narciso Rodriguez For Her imbina in mod seducator aromele florale cu fructe si note pudrate. Setul cu lotiunea pentru corp si miniatura de apa de parfum iti va rasfata toate simturile.

Brand: Narciso Rodriguez
Colectie: FOR HER SET 185 ML 185ml

Fiecare dintre noi are un parfum drag, iar brand-ul de parfumuri Narciso Rodriguez originale dispune de o linie impresionanta de creatii de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi Set parfumuri Narciso Rodriguez online.

Daca iti doresti un parfum Narciso Rodriguez rezistent pentru un o iesire mai speciala, atunci acest set cadou FOR HER SET 185 ML 185ml este cea mai potrivita alegere.

Alege sa cumperi online Set parfumuri Narciso Rodriguez FOR HER SET 185 ML 185ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: