Apa de Parfum Nuxe PRODIGIEUX LE PARFUM 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Nuxe PRODIGIEUX LE PARFUM 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Nuxe original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Nuxe PRODIGIEUX LE PARFUM 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Nuxe
Id Produs: PPANUXE1068674

Nuxe prezintă un parfum feminin ce vine în completarea tandreței tale. Prodigieux Le Parfum debutează cu un suc citric energizant format din portocală, mandarină, bergamotă căruia i se adaugă petale de flori de portocal. Buchetul încântător din inima parfumului dezvălui miresmele gardeniei, magnoliei și a trandafirilor, în timp ce baza te vrăjește cu aromele dulci de vanilie și lapte de cocos.

Brand: Nuxe
Colectie: PRODIGIEUX LE PARFUM 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Nuxe dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Nuxe online.

Daca iti doresti un parfum Nuxe rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum PRODIGIEUX LE PARFUM 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Nuxe PRODIGIEUX LE PARFUM 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: