Apa de Toaleta Tom Ford NOIR 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Toaleta Tom Ford NOIR 100ml si nu vei trece neobservat/a indiferent de eveniment. Atat pentru tine cat si pentru cineva drag, un parfum original Tom Ford este cea mai inspirata achizitie pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Toaleta Tom Ford NOIR 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Toaleta Tom Ford
Id Produs: PPAETFORD1053522

O aroma senzual orientala ce capteaza personalitatea puternica a barbatului Tom Ford: enigmatic, surprinzator, dar in acelasi timp rafinat si sofisticat. Compozitia se deschide cu note florale proaspete, de bergamota, verbina si violete. Inima este un buchet si mai ispititor de muscate egiptene, trandafiri bulgaresti si accente condimentate de nucsoara si piper negru ce se disipa, incet, in note de baza calde, irezistibile de chihlimbar, vetiver si vanilie.

Brand: Tom Ford
Colectie: NOIR 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Tom Ford dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Toaleta Tom Ford online.

Daca iti doresti un parfum Tom Ford rezistent pentru un eveniment de zi, atunci apa de toaleta NOIR 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc vor fi cele ce isi fac simtita prezenta pe piele pentru o perioada mai indelungata.

Alege sa cumperi online Apa de Toaleta Tom Ford NOIR 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: