Set machiaj Givenchy NOIR COUTURE VOLUME 16 ML cu comanda online

Da o nota incantatoare machiajului cu un Set machiaj Givenchy NOIR COUTURE VOLUME 16 ML profesional atunci cand vrei sa ai un look impecabil. Adopta o privire dramatica sau seducatoare, intr-o nuanta superba folosind un Set machiaj Givenchy de calitate pe care il poti achizitiona la un pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Set machiaj Givenchy NOIR COUTURE VOLUME 16 ML cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Set machiaj Givenchy
Id Produs: PEMMAGIVE1120557

Ai patru motive uriase sa iubesti rimelul Noir Couture Volume de la Givenchy: volum intens datorita pensulei spiralate, definire multumita formulei speciale care iti picteaza perfect genele, protectie oferita de complexul brevetat Givenchy: Lash Booster Expert Complex, care iti hraneste genele cu fiecare aplicare si un finish perfect al machiajului tau: gene lungi, separate, curbate si seducatoare. Fibrele albe ale pensulei capteaza si contureza si cele mai scurte gene iar cele negre dozeaza exact cat trebuie din produs pentru ca tu sa ai cea mai seducatoare privire.

Brand: Givenchy
Colectie: NOIR COUTURE VOLUME 16 ML

Prezent in arsenalul oricarei doamne sau domnisoare pasionate de make-up, acest Set machiaj Givenchy rezistent este de nelipsit atunci cand vrei sa obtii un aer sofisticat.

Alege Set machiaj Givenchy online menit sa iti infrumuseteze total machiajul, reusind sa creezi exact acel aspect precum al manechinelor de pe podium. Achizitioneaza Set machiaj Givenchy NOIR COUTURE VOLUME 16 ML cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: